Råhus2018-01-09T20:17:01+00:00

Råhus

Hos SBE Center ved vi, hvor vigtigt det er at jeres kontor- eller butikslokaler matcher både jeres praktiske behov og jeres virksomheds signalværdi.

Derfor tilbyder vi individuelle løsninger i form af et råhus, I selv kan indrette efter jeres egne ønsker. Her sørger vi for de ydre rammer og et godt miljø, mens I selv får mulighed for at varetage opgaven med at inddele råhusets forskellige lokaler, opsætning af inventar og indretning af rummene.

På den måde får I butikslokaler eller kontorfaciliteter der 100% lever op til jeres ønsker og behov. Eller sagt på en anden måde: Her kan I tilpasse lokalerne til jeres virksomhed, i stedet for at I skal tilpasse jeres virksomhed til lokalerne.
Har I brug for, at vi varetager hele processen omkring indretning og tilpasning af jeres råhus i SBE Center, er vi naturligvis også behjælpelige med dette. Ligesom I også kan vælge en løsning, der indeholder alt fra rengøring og pedelopgaver til vedligeholdelse af jeres udendørsarealer. Så kan I fokusere på jeres virksomhed mens vi ordner alt det praktiske.

Nye butikslokaler eller kontorfaciliteter med stor synlighed

Med en optimal placering ved E45 er det nemt for jeres kunder og medarbejdere at finde vej til jeres nyindrettede butikslokaler eller kontorfaciliteter. SBE Center ligger nemlig lige ved afkørsel 68 Hammelev.
Derudover får jeres virksomhed maksimal synlighed i lokalområdet, da placeringen ved den centrale Hammelev-rundkørsel skaber eksponering for de mange daglige trafikanter, der kommer forbi på vej mod Haderslev eller Vojens og Ribe.

Vil I høre mere om mulighederne for at leje et råhus i SBE Center? Så kontakt os på 2673 1330 eller flm@laumark.eu til en snak om, hvordan vi sammen kan skabe individuelle og perfekte rammer for jeres virksomhed.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne hos SBE Center? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.