Lokaleudlejning2018-01-09T20:11:39+00:00

Lokaleudlejning

Hos SBE Center tilbyder vi lokaleudlejning, der matcher netop jeres projekt og fremtidsplaner. Her er ingen virksomhed for lille og ingen drømme for store. Vi har nemlig plads til at bakke op om jeres fremtidige vækst, da vores lokaleudlejning bygger på et skaleringskoncept, der giver jer de m2, I har brug for nu – og hjælper jer med at skaffe de ekstra, I måtte få brug for senere.
Det gør vores lokaleudlejning til et perfekt valg, uanset om I har brug for kontorer, lagerplads, mindre showrooms eller større udstillingslokaler.

På den måde kan I få alting samlet samme sted uden at skulle spekulere over, hvad fremtiden byder på.

Lokaleudlejning ved motorvej E45

Med en perfekt placering ved afkørsel 68 Hammelev på E45, er der nem adgang for både jeres medarbejdere og kunder.
Derudover opnår jeres virksomhed optimal synlighed i lokalområdet, da mange lokale pendlere dagligt passerer rundkørslen ved Hammelev. Enten på vej mod Haderslev, Vojens eller videre vestpå.

En synlighed der ikke alene kan give jer flere ordrer her og nu, men også en plads i potentielle kunders bevidsthed, den dag de efterspørger netop jeres produkt eller ydelser.

Ønsker I yderligere information omkring lokaleudlejning i SBE Center? Kontakt os på 2673 1330 eller flm@laumark.eu og hør mere om, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne hos SBE Center? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.