Kontorfællesskab2018-01-09T20:09:40+00:00

Kontorfællesskab

Hos SBE Center har vi skabt et innovativt fællesskab for både etablerede virksomheder og nystartede iværksættere og samtidig et dynamisk miljø, der lægger op til sparring, samarbejde og synergi.

I vores kontorfællesskab får I dog meget mere end ovenstående. Med lyse kontorer, et behageligt indeklima og en professionel stemning skabes der også perfekte forudsætninger for produktivitet og arbejdsglæde.

Især enkeltmandsvirksomheder og foretagender med få medarbejdere drager stor nytte af de mange muligheder, vores kontorfællesskab byder på. Her får man fornemmelsen af kolleger og liv omkring sig i fællesfaciliteterne der rummer både kantine og mødelokaler, samtidig med at man har arbejdsro og privatliv i de aflukkede kontorer.

Derudover er der unikke muligheder for professionel sparring og internt samarbejde virksomhederne imellem.

Kontorfællesskab tæt på E45

Den praktiske placering lige op ad E45 giver vores kontorfælleskab nem adgang for både medarbejdere og kunder. Trafikken på motorvejen ved afkørsel 68 Hammelev er desuden ikke så tæt, som den er længere nordpå.

Det betyder, at det stadig er nemt og hurtigt at komme til og fra vores kontorfællesskab i myldretiden. Her er sjældent køer på afkørslerne, hverken morgen eller aften. På den måde slipper du for at holde i kø på vej til kontoret eller bopælen og kan i stedet bruge tiden på at skabe vækst for virksomheden eller hjælpe dine kunder til det samme.

Skal vi tage en snak omkring jeres behov og ønsker til en kontorplads i vores kontorfællesskab? Kontakt os på 2673 1330 eller flm@laumark.eu og hør mere om, hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne hos SBE Center? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.