Historie2018-01-09T20:08:45+00:00

Historie

SBE Center opstod med tanken om at skabe et butiks- og handelscentrum ved E45, hvor forbrugerne fik mulighed for at erhverve alt til huset og hjemmet: Køkkener, hvidevarer og møbler samt relevante firmaer til at udføre hjemmets opgaver af håndværksmæssig karakter.

På den måde blev der skabt et samlingspunkt, hvor synergien og samarbejdet de forskellige butikker og virksomheder imellem, gav mulighed for at skaffe hinanden flere kunder og relaterede mersalg.

I dag er SBE Center dog meget mere end det. Nu omfatter vores store område også kontorudlejning til mindre virksomheder og iværksættere samt lagerlokaler og showrooms til en lang række virksomheder. Alle med det tilfælles, at de ønsker at være en del af et innovativt og dynamisk miljø i moderne omgivelser.

SBE Center vokser

Den første bygning stod klar i 2007 og bliver løbende udbygget, så lokalerne passer til vores kunders behov og ønsker for udvidelser og ombygninger.

I løbet af 2017 påbegyndes desuden anden etape, som giver os endnu flere lokaler til rådighed, så vi kan imødekomme den store efterspørgsel efter kontor-, lager eller butiksplads i vores handels- og virksomhedscentrum ved E45.

Vil I høre mere om, hvilke lokaler vi pt. kan tilbyde jeres virksomhed? Så kontakt os på 2673 1330 eller flm@laumark.eu og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne hos SBE Center? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.